Ohjeet

Kysymykset ja yhteydenotto

Sivuja koskevat kysymykset voi lähettää osoitteeseen yllapito(ät)vartiaiset.fi. Kaikki yhteystiedot löytyvät yhteystietosivuilta.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen www.vartiaiset.fi sivustolle tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa pyydetään käyttäjätunnusta, ja toisessa vaiheessa, kun pyyntö on hyväksytty, valitaan salasana.

Käyttäjätunnuksen pyytäminen

  1. Valitse "Luo uusi käyttäjätili" pääsivun www.vartiaiset.fi vasemman reunan "Kirjautuminen" -palkista (kuva).
  2. Syötä aukeavalle sivulle haluttu käyttäjänimi (esimerkiksi oma nimi) ja käytössäsi oleva sähköpostiosoite (kuva).
  3. Klikkaa painiketta "Luo uusi käyttäjätili". Saat tämän jälkeen vahvistuksen sivuille (kuva) ja sähköpostiisi (kuva).

Salasanan valinta

  1. Saat käyttäjätunnuksen hyväksymisestä myöhemmin toisen sähköpostin. Tämä sähköposti ei saavu heti, sillä pyynnöt käsitellään käsin. Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä, josta pääset salasanan valintaan (kuva).
  2. Kirjaudu valintasivulle "Kirjaudu sisään" -painikkeesta (kuva).
  3. Kirjoita aukeavalle sivulle kohtiin "Salasana" ja "Vahvista salasana" (molempiin kohtiin sama) mikä tahansa riittävän pitkä (yli 10 merkkiä on jo hyvä) yhdistelmä kirjaimia, numeroita ja muita merkkejä. Hyväksy salasana lopuksi valitsemalla "Tallenna" (kuva). Laita kirjoittamasi salasana myös talteen jotta voit myös myöhemmin kirjautua sillä sivuille.

Olet nyt rekisteröitynyt sivustolle ja kirjautunut sisään. Voit koettaa salasanan toimivuutta valitsemalla "Kirjaudu ulos" jolloin palaat etusivulle (kuva). Sivulla oleviin "Käyttäjätunnus" ja "Salasana" -kenttiin voit nyt kirjoittaa ensimmäisessä vaiheessa valitsemasi käyttäjätunnuksen ja toisessa vaiheessa valitsemasi salasanan. Klikkaamalla tämän jälkeen "Kirjaudu sisään" -painiketta, kirjautumisen tulisi onnistua.

Sähköpostiosoitteet

Sivuilla esitettävät sähköpostiosoitteet kirjoitetaan muodossa osoite(ät)vartiaiset.fi. Näissä osoitteissa (ät) tulee korvata merkillä @.

Salasanan vaihto

Salasanaa voi vaihtaa menemällä osoitteeseen http://www.vartiaiset.fi/kayttaja ja kirjautumalla sisään nykyisellä salasanalla. Tämän jälkeen Muokkaa-painikkeella pääsee muuttamaan omia tietojaan (ml. salasanaa).