Vartiaiset Ry:n sukukokous 1.8.2015

Vuoden 2015 sukukokous järjestetään Partaharjun leiri-, kokous- ja juhlakeskuksessa Pieksämäellä upean Salvos-järven rannalla.

Paikka sijaitsee noin 6-7 km kaupungista pohjoiseen. Virallinen ohjelma keskittyy lauantaihin, mutta omaa ja yhteistä ohjelmaa on helposti järjestettävissä vaikka koko viikonvaihteeksi perjantaista sunnuntaihin.

Osallistumismaksu, joka sisältää kahdet kahvit ja lounaan, on 25 €/henkilö, alle 12-vuotiailta lapsilta 15 €.

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 30.6.2015 maksamalla osallistumismaksu Vartiaiset ry:n pankkitilille nro FI78 8000 1700 0603 54. Tietokenttään teksti "Partaharju" sekä osallistujien nimet ja maininta montako aikuista ja montako lasta maksu kattaa.

Tarvitsemansa majoituksen kukin osallistuja järjestää itse Partaharjulla tai muualla; myös Pieksämäen kaupungissa on majoitusliikkeitä. Partaharjulla on sekä erihintaisia hotellihuoneita että mökki- ja huvilamajoitusta. Näihin voi tutustua Partaharjun omilla verkkosivuilla www.partaharju.info.

Verkkosivuilla on sähköinen huoneenvarauslomake, mutta majoituksen voi varata myös sähköpostilla partaharju@ptk.fi sekä puhelimitse 044 725 4124. Jokainen maksaa majoituksensa suoraan Partaharjulle.  

 

Ohjelma

  • 10:00 Ilmoittautuminen ja tulokahvit Partahovissa
  • 11:00 Lipunnosto
  • 11:15 Aamuhartaus Ristikiven kirkossa
  • 12:00 Varapuheenjohtajan tervetulosanat Partahovin vaakunasalissa
  • 12:15 Pieksämäen ja Partaharjun leirikylän esittely, historiaa ja nykypäivää
  • 13:30 Lounas noutopöydästä
  • 15:00 Sukuseuran vuosikokous
  • 17:00 Lähtökahvit ja arpajaiset

Lähtökahvien lomassa järjestettäviin arpajaisiin toivotaan osallistujien lahjoittavan tuotteita – jotta mahdollisimman moni arpa voittaisi! Sukutuotteiden myynti- ja esittelypöytä on esillä koko päivän ajan.

Sukututkimustiedoston hoitaja Jouni Kainulainen päivystää tietokoneen kanssa. Häneltä voi kysyä lisätietoja suvustaan, tarkistaa tietoja ja hän myös mielellään vastaanottaa uusia tietoja.

Eri sukuhaaroja esitteleviä tauluja on esillä kokoustilassa.

 

Toivomme runsasta osanottoa sukutapahtumaamme ja yhdessä viihtymistä  leppoisassa savolaisessa kesämaisemassa.